English
 Huvudsidan

Sjukvårdsförsäkring med personlig privatläkare

Vi har skapat en unik lösning där en personlig privatläkare hos oss tar hand om all vård du behöver. Allt från enkla infektioner till avancerade operationer. Du behöver inte kontakta din vårdcentral eller ditt försäkringsbolag. Du kontaktar din personliga läkare som ser till att du får rätt vård snabbt.

Din läkare når du samma dag som du blir sjuk. Alla fysiska undersökningar och möten gör du hos en specialist på en av över 1250 mottagningar. All provtagning och all bilddiagnostik gör du på en av över 1300 mottagningar. Rikstäckande och utan krångel.

Operationer gör du på ett av många privata sjukhus i Norden med hjälp av en sjukvårdsförsäkring hos det norska bolaget KNIF som ingår. Kontakten med försäkringsbolaget sköts av oss.

Det spelar ingen roll var i Sverige du bor. Enda kravet är att du har fyllt 16 men inte 69 och att du är fullt arbetsför. Vid individuell anslutning är årlig hälsoundersökning obligatorisk. Om minst fem ansluts samtidigt kan årlig hälsoundersökning normalt väljas bort.

Sjukvårdsförsäkring med personlig privatläkare förmånsbeskattas normalt enligt Skatteverkets schablon 60%.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Du måste fylla i namn och mejladress/mobilnummer Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig.