English
 Huvudsidan

Privat specialistsjukvård och operation

I vår produkt Sjukvårdsförsäkring med personlig privatläkare erbjuder vi privat specialistvård från över 1250 mottagningar i Sverige. Dessutom har vi möjlighet att remittera till operation på samtliga nordiska privatsjukhus inom ramen för försäkringen. Ofta med mycket korta väntetider.

Många upplever att kötiderna till allmän vård är för långa men saknar tillgång till privatvård genom en sjukvårdsförsäkring. För den som kan tänka sig att betala privat öppnar vi upp till samma vård som inom vår Sjukvårdsförsäkring med personlig privatläkare men med betalning per åtgärd.

Först börjar vår läkare med att dokumentera det medicinska läget och komplettera med ytterligare medicinska utredningar om det är nödvändigt. Därefter remitteras kunden om möjligt till allmän vård med rimlig väntetid och tillgång, oftast i annan region än där kunden bor.

Om det inte går att hitta allmän vård som uppfyller kraven remitteras kunden till privat specialistvård för vidare åtgärd och därefter till privat operation om nödvändigt. Eftersom vi erbjuder privat vård från många mottagningar över hela Sverige går det ofta att hitta lösningar nära kunden.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Du måste fylla i namn och mejladress/mobilnummer Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig.