English
 Huvudsidan

Drogtestning med laboratorieanalys

Vårt drogtest går till så här. Allt testmateriel som behövs för en person finns i en box som är godkänd att transportera med rekommenderad post till oss (porto ingår i kostnaden för boxen). Boxen beställs i förväg och är inte låst till en särskild person utan kan användas av vem som helst.

När du bestämt att någon ska testas beställer du en tid för testning i vår kundtjänst och lämnar över boxen till testpersonen. På den bestämda tiden testar och instruerar vi personen i ett digitalt möte. När testningen är klar förseglas boxen på ett arbetsrättsligt korrekt sätt och postas.

Testresultatet kommer efter 2-5 arbetsdagar och vid positivt testresultat tar vår MRO-läkare över för att få ett arbetsrättsligt korrekt utslag. Hela testproceduren är kvalitetssäkrad och analysen av saliv görs på ett ackrediterat laboratorium.

Vid behov kan vi utföra drogtestning på arbetsplatsen. Antingen på en hel arbetsstyrka eller på slumpvis utvalda. Om drogtestningen ska vara arbetsrättsligt korrekt ska det finnas en utarbetad drogpolicy. Vi har också egen arbetsrättsjurist och kan bistå med att utforma en sådan.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Du måste fylla i namn och mejladress/mobilnummer Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig.