English
 Huvudsidan

Hälsokontroll med blodanalys

Vår hälsokontroll består av en fysisk undersökning och en psykosocial arbetsplatsundersökning. Undersökningarna kan köpas tillsammans eller var för sig.

Den fysiska undersökningen består av en omfattande blodanalys. Antingen tas blodprovet av oss på arbetsplatsen eller på närmaste mottagning (över 1300 att välja på).

4 av 5 testade individer har något testvärde som avviker. Denna avvikelse diskuteras i ett individuellt digitalt läkarsamtal och utreds vidare. 1 av 5 testade individer har efter utredning behov av vård som antingen utförs av oss eller efter remiss av det allmänna.

Den psykosociala undersökningen görs digitalt med erbjudande om ett digitalt samtal med en beteendevetare vid behov. Normalt undersöks grupper om minst 5 medarbetare. I undersökningen ingår kartläggningsfrågor om arbetsmiljön. Verktyget uppfyller det lagstadgade kravet på årlig undersökning och riskbedömning av den sociala och organisatoriska arbetsmiljön.

Både fysisk undersökning och psykosocial arbetsplatsundersökning kan köpas som abonnemang eller styckvis. Vid abonnemang utförs undersökningen en gång per år. Både den fysiska undersökningen och den psykosociala undersökningen anpassas till specifika arbetsmiljörisker. De ska därför inte förmånsbeskattas.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Du måste fylla i namn och mejladress/mobilnummer Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig.