English
 Huvudsidan

Företagshälsovård utan anslutningsavgift

Vi levererar alla tjänster inom företagshälsa från hälsoundersökningar och rehabilitering till alla förekommande intyg som krävs enligt lag. Vi arbetar vanligen digitalt, vilket ofta är tidsbesparande och effektivt, men också från över 1250 fysiska mottagningar i hela Sverige.

För många företag är den mest ekonomiska och bästa lösningen att vi kommer till arbetsplatsen. Det kan exempelvis vara rederier med fartyg där personalen behöver läkarintyg eller arbetsplatser där personalen utsätts för arbetsmiljörisker som kräver läkarundersökning.

Vi har tillgång till egna företagsläkare och i vårt nätverk har vi tillgång till ett stort antal andra specialister som arbetar digitalt eller från fysiska mottagningar i hela Sverige (specialistläkare, fysioterapeuter, naprapater, kiropraktorer, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och dietister).

Vi debiterar inga fasta anslutningsavgifter eller andra avgifter utan tar endast betalt för beställda och levererade tjänster. Många uppdrag faller inom ramen för vårt avtal med Försäkringskassan och ger beställaren 50% av kostnaden tillbaka upp till 10 000 kr per medarbetare och 200 000 kr per företag och år.

Våra tjänster ingår i arbetsgivaransvaret och ska normalt inte förmånsbeskattas.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Du måste fylla i namn och mejladress/mobilnummer Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig.